Wij zijn Babs en Pascale, koppel sinds 1998 en beide zaakvoerder.

Ik, Babs heb al heel mijn leven de horeca microbe te pakken en na een tussenperiode van 17 jaar, waar ik ontzettend veel ervaring opgedaan heb in retail her en der, vond ik het meer dan tijd om terug te keren naar mijn eerste liefde en passie. 

Pascale werkt bij Argenta en na haar dagtaak zorgt zij ervoor dat de papiermolen van de zaak netjes en op tijd en stond geregeld wordt! onmisbaar is ze! 

Intussen hebben wij ons team versterkt met een aantal SUPER mensen, onze medewerkers zijn intussen meer dan familie geworden!

 

Nicky Groenvynck, alias Tante Nicky, bedient jullie met een glimlach en een Oostendse kwinkslag.

Hij is geliefd door jong en oud en met zijn natuurlijke flair verovert hij je hart voor je het weet. Horeca werd hem met de paplepel ingegeven.

Gregory Clauw, alias Miss Starshine, heeft net als Nicky een passie voor horeca en maakte sinds november 2019 de overstap van Colruyt naar Teugsje.  Entertainment is zijn tweede natuur en met liefde en stijl neemt hij ook de seizoensdecoratie van de zaak voor zijn rekening.

Ruben Martins, oudste zoon van Babs en Pascale , staat ons bij in de bar en in de zaal en zijn lach zorgt voor instant happiness!

Veroniek Neels heeft een rijk verleden in verscheidene keukens in Oostendse horecazaken. Na een korte pauze heeft ze de draad weer opgepakt en roert nu bij ons in de potten en pannen. 

Haar " secret ingredient"....liefde!

Tsetin Delek onze hulpkok.

Hij is van Tibetaanse origine en woont en werkt sinds enkele jaren in Oostende. Deze goedlachse kerel staat ons Veroniek bij in de koude keuken en verzorgt de snacks, ijsjes en hapjes de hele dag door! 

Lindsy Dagraedt staat deeltijds  in het lager onderwijs en is onze allround medewerkster.

Ze is een bezige bij en inspireert ons constant met haar onuitputtelijke energie. 

Chantal Roose zorgt dat alles netjes gepoetst is, zodat wij 's morgens met een frisse zaak kunnen starten!

Amber Sinnesael versterkt ons telkens tijdens de vakanties en bedient jullie met een grote ontwapenende glimlach!