Wij zijn Babs en Pascale, koppel sinds 1998 en beide zaakvoerder.

Ik, Babs heb al heel mijn leven de horeca microbe te pakken en na een tussenperiode van 17 jaar, waar ik ontzettend veel ervaring opgedaan heb in retail her en der, vond ik het meer dan tijd om terug te keren naar mijn eerste liefde en passie. 

Pascale werkt vooral hard achter de schermen en zorgt voor de administratie, lonen en boodschappen. Nu en dan kan ze toch niet laten om eens bij te springen in de bar waar nodig : ) 

Intussen hebben wij ons team versterkt met een aantal SUPER mensen, onze medewerkers zijn intussen meer dan familie geworden!

 

Zaal en Bar 

Nicky Groenvynck, alias Tante Nicky, bedient jullie met een glimlach en een Oostendse kwinkslag.

Hij is geliefd door jong en oud en met zijn natuurlijke flair verovert hij je hart voor je het weet. Horeca werd hem met de paplepel ingegeven.

Kimberley Robyns , rasechte Oostendse zotte doos, een echte spring in 't veld! 

Zij bedient jullie met een stralende lach en gooit er nu en dan eens een grap tussendoor. 

Kenny Eeckhaut, beter bekend als Deena of Béyoncé, onze barman. Een goedlachse jongen die in zijn vrije tijd vaak optreedt als Deena Knowles! Zijn shows zijn een lust voor het oog! 

Neem gerust een kijkje op zijn facebookpagina 

Kenny Deena Knowles Eeckhaut | Facebook

 

Keukenteam en flexi's zaal 

Eddy Bultynck vervoegde ons keukenteam in maart 22 , hij bracht een pak ervaring mee en een on-aflatend enthousiasme! 

Hij en  Veroniek vormen een perfect duo aan onze stoof ! 

Zijn " secret ingredient... " droge humor :) 

Lindsy Dagraedt staat in het lager onderwijs en is onze allround medewerkster.

Ze schittert zwel in de bar, de zaal als de keuken! 

Ze is een bezige bij en inspireert ons constant met haar onuitputtelijke energie. 

Veroniek Neels heeft een rijk verleden in verscheidene keukens in Oostendse horecazaken. Na een korte pauze heeft ze de draad weer opgepakt en roert nu bij ons in de potten en pannen. 

Haar " secret ingredient"....liefde!

Chris Vereecke werkt reeds enkele jaren voor Colruyt, maar heeft eigenlijk echte "horecagenen"! Hij komt ons op regelmatige basis helpen in de zaal of de toog en zorgt tegelijk elke keer weer voor de vrolijke noot en de muzikale omlijsting :)

Christel Doolaege, uit Aalst. Heeft reeds in verscheidene koude keukens en viswinkels gewerkt. Zij verzorgt de slaatjes en de kleinere snacks tot in de puntjes! 

 

 

Siraphat Pangchat, onze leerjongen. Hij is ontzettend leergierig en een zeer harde werker! Hij zal zeker een mooie carrière kunnen opbouwen in de keuken.